Thai Weesp

Over Ons

Over ons

Lilly’s Thai Takeaway is sinds 2020 gevestigd in Weesp. Bij ons kunt u terecht voor heerlijke Thaise gerechten, stuk voor stuk vers gemaakt. Daarnaast verzorgen wij ook catering in Weep en omgeving.

Wij zijn twee nichtjes uit Nong Khai, Thailand. Met veel passie en plezier laten we u kennis maken met de Thaise keuken. Deze is geliefd over de hele wereld vanwege de gedurfde en onderscheidende smaken, die zoute, zoete, zure en pittige smaken combineren.

Alle gerechten worden met liefde en met de hand gemaakt.

Our Master Chefs

Kwang (Custom)
Kwang Master Chef
Ik wil iedereen in Weesp kennis laten maken met de heerlijke Thaise keuken. Ik vind dat goed eten de basis is van geluk in het leven. Met mijn eten wil ik dan ook iedereen gelukkig maken! Favoriete gerecht: 95 Pad Thai Koong
Koi (Custom)
Koi Master Chef
Eten is altijd mijn passie geweest. Eten, maar ook zelf koken heb ik altijd graag gedaan, maar ik had nooit gedacht dat ik een restaurant zou hebben! Toen ik klein was hielp ik mijn moeder op de markt vers gegrilde worst verkopen. Ik heb veel aan haar te danken. Favoriete gerecht: 23 Kay Pad Kaprauw

Reviews

Nette schone zaak. De gerechten smaken erg lekker, echt thais. In de keuken staan ook thaise mensen te koken. Eten wordt vers bereid. Zeker een aanrader..
Susan
15-03-2023